Obstetrică-Ginecologie

Gamă variată de servicii medicale de specialitate - consultații de rutină, investigații și proceduri specifice, gestionarea afecțiunilor ginecologice, supravegherea în perioada de sarcină și planificare familială. Vă suntem alături cu promptitudine, monitorizându-vă în diversele etape ale vieții.

Detalii

Neurologie

Beneficiați de consult și suport în diagnosticul și tratamentul tuturor afecțiunilor care implică sistemul nervos central, periferic și autonom. Vă vom ajuta fie pentru a clarifica un diagnostic punctual, fie pentru a gestiona problemele pe termen lung. Profesionalismul și preocuparea noastră vor fi în slujba dumneavoastră.

Detalii

Psihiatrie

Afecțiunile psihiatrice influențează aproape toate aspectele vieții unui pacient, de la funcțiile fizice, comportament, perceperea realității până la sexualitate. Ne vom ocupa cu toată priceperea și în deplină confidențialitate de prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea celor cu astfel de afecțiuni.

Detalii

Ortopedie Traumatologie

Suntem pregatiți să vă oferim suport individualizat în prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletal (tendoane, ligamente, muschi, articulatii, oase). Vă sfătuim atât în ceea ce privește intervenția chirurgicală potrivită, cât și în ceea ce privește terapia conservativă.

Detalii

Chirurgie Generală

La Clinica Ta, vă suntem alături, atât pentru planificarea celei mai potrivite intervenții chirurgicale, cât și pentru evaluarea și îngrijirea postoperatorie. De asemenea, ori de câte ori aveți nevoie, puteți beneficia în cadrul cabinetului nostru de o serie de intervenții de mică chirurgie sub anestezie locală.

Detalii

Urologie

În cabinetul de urologie veți beneficia de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin, inclusiv de ecografii urologice. Organele și structurile anatomice urologice sunt rinichii, glandele suprarenale, uretere, vezica urinară, uretra și organele reproductive masculine.

Detalii
Clinica Ta

Existăm pentru folosul și binele celor care ne trec pragul.

Am pornit la drum cu următoarele specialități: obstetrică-ginecologie, neurologie, psihiatrie și ortopedie-traumatologie. Începand cu iulie 2021 am adăugat două noi specialități: chirurgie generală și urologie.

Împreună ne facem bine!

Despre noi
Profesionistii nostri

Programeaza-te la Clinica Ta